PŘÍSPĚVEK O MOŽNÉM VYUŽÍVÁNÍ P/T PETRIHO SÍTÍ PŘI NAVRHOVÁNÍ SVĚTELNÉHO ŘÍZENÍ KŘIŽOVATEK (Perner's Contacts, 2010)
Příspěvek se zabývá navrhováním logiky řízení světelných křižovatek Petriho sítěmi. V první části příspěvku je uvedeno definování problému a proveden teoretický rozbor Petriho sítí. V další části příspěvku je proveden návrh logiky řízení světelné křižovatky na základě Petriho sítí. V závěrečné části je provedeno vyhodnocení.
Keywords: Křižovatka; Petriho síť; světelné řízení