PROSTRIEDKY NA MONITOROVANIE NÁKLADU VO VNÚTROZEMSKEJ DOPRAVE SR (Perner's Contacts, 2018)
Inteligentné dopravné systémy určené na monitorovanie prepravy zásielok vo vnútrozemskej doprave otvárajú nové možnosti na dosiahnutie udržateľnej mobility a vytvárajú podmienky pre kvalitnú komunikačnú a informačnú spoločnosť. Článok informuje o systémoch určených na monitorovanie prepravy zásielok v SR v jednotlivých dopravných odboroch.
Keywords: monitorovacie systémy, sledovanie zásielok, RFID