PROBLEMATIKA KYBERNETICKÉ BEZPEČNOSTI V ŽELEZNIČNÍ DOPRAVĚ (Perner's Contacts, 2018)
Tento článek se zabývá problematikou kybernetické bezpečnosti v železniční dopravě, a to především z pohledu manažera železniční infrastruktury. Je vysvětleno, proč je manažer železniční infrastruktury správcem kritické informační infrastruktury, jaká bezpečnostní opatření by měl dle platné legislativy zavést a jaké mohou být nalezeny nedostatky v implementaci této problematiky ze strany auditních orgánů.
Keywords: bezpečnostní opatření, kybernetická bezpečnost, manažer železniční infrastruktury