HRA NA SCHOVÁVANOU V DOPRAVĚ = HLEDÁNÍ DOPRAVNÍHO ZNAČENÍ (Perner's Contacts, 2007)
S otázkou bezpečnosti a plynulosti silničního provozu se setkáváme dnes a denně. K dosažení výše uvedeného by v první řadě mělo přispívat dobře umístěné a viditelné dopravní značení.
Keywords: bezpečnost; plynulost; silniční provoz