MOŽNOSTI VYUŽITÍ HYBRIDNÍHO POHONU V POZEMNÍ DOPRAVĚ (Perner's Contacts, 2010)
Článek se zabývá možnostmi využití hybridních pohonů v pozemní dopravě
Keywords: hybridní pohon; hybridní vozidlo; železniční doprava; silniční doprava; přenos výkonu