AERODYNAMICKÁ INTERAKCE DVOU VOZIDEL PŘI VYBRANÝCH REŽIMECH JÍZDY (Perner's Contacts, 2010)
Článek se zabývá možnostmi využití hybridních pohonů v pozemní dopravě
Keywords: simulace; vozidlo; Navier-Stokesova rovnice; MKP; rychlost; proudění