AUTOMATICKÁ TVORBA TISKOVÝCH VÝSTUPŮ OBSLUŽNÝCH TRAS (Perner's Contacts, 2019)
V příspěvku je popsán postup vytváření itinerářů na závěr procesu optimalizace obslužných tras. Jsou zde podrobně rozebrány použité metody a programové prostředky pro automatizovanou tvorbu kvalitních tiskových výstupů.
Keywords: dobře dokumentované programy; značkovací jazyk; knitr; Markdown; itinerář