NÁSTĚNNÝ JEŘÁB A JEHO MECHANISMY (Perner's Contacts, 2017)
Příspěvek popisuje konstrukční návrh modelu otočného nástěnného jeřábu. Jeřábový vozík nástěnného jeřábu, ve formě tažené kočky je osazen zdvihovým mechanismem, je instalován na výložníku modelu nástěnného jeřábu.
Keywords: jeřábový vozík; zdvihový mechanismus; pojezdový mechanismus; nástěnný jeřád