VYUŽITÍ ABC ANALÝZY V OBLASTI ŘÍZENÍ ZÁSOB (Perner's Contacts, 2017)
Článek se zabývá využitím ABC analýzy v oblasti řízení zásob. ABC analýza je poměrně známá metoda, která se uplatňuje v logistice zejména v souvislosti s řízením zásob. Cílem článku je poukázat na správné použití ABC analýzy, protože to je klíčové pro efektivní řízení zásob.
Keywords: ABC analýza; zásoby; kategorie; položka