PREPRAVA SKAZITEĽNÝC H POTRAVÍN (Perner's Contacts, 2016)
Tento článok je zameraný na prepravu skaziteľného nákladu, konkrétne potravín. Sú tu spomenuté legislatívne podmienky, ktoré je potrebné dodržiavať pri preprave. Nájdeme tu informácie o špeciálnych prepravných prostriedkoch, ktoré sa využívajú na prepravu a konkrétne požiadavky na prepravu hlboko mrazených, mrazených alebo chladených potravín. Spomenuté sú aj rozlišovacie značky, ktoré nám určujú rozsah teploty pri preprave potravín.
Keywords: skaziteľný náklad; dohoda ATP; prepravné prostriedky