PREPRAVA CHLADENÉHO A MRAZENÉHO NÁKLADU (Perner's Contacts, 2015)
Tento článok je zameraný na prepravu chladeného alebo mrazeného nákladu pomocou chladiarenských a mraziarenských kontajnerov. Sú tu spomenuté aj dôvody prečo sa vôbec tento spôsob dopravy vyvíjal. Nájdeme tu aj informácie pri akých teplotách sa prepravuje rýchlo skaziteľný náklad. V článku sa nachádza aj popis kontajnerov spoločnosti MAERSK, ktoré v súčasnosti využívajú na prepravu.
Keywords: kontajner, chladený a mrazený náklad