APLIKÁCIA MODELOVANIA A SIMULÁCIE VO VÝCVIKU LETECKÝCH ŠPECIALISTOV (Perner's Contacts, 2015)
Článok popisuje postup úvodného riešenia tvorby nového simulátorového systému pre lietadlá L-410 UVP s prihliadnutím na potrebné zmeny v technickotechnologickom riešení simulátorového systému.
Keywords: modelovanie, letecký simulátor, výcvik